Nieuw! Runningcrew van de Maand

Wij van Keep-on-Running.nl zijn natuurlijk erg benieuwd naar de lopers in ons land. Hoeveel mensen we nu echt “hardlopers” mogen noemen, is ook voor ons een groot vraagteken. De NOS schreef in april nog: Nederland zit in de Europese subtop, met 2,4 miljoen mensen (18 procent van de bevolking tussen 15 en 79 jaar) die minstens één keer per jaar hardlopen. Maar dat cijfer is uit 2007. Recente onderzoeken suggereren dat het aantal lopers snel toeneemt. In 2012 liep 13 procent van de bevolking minstens één keer per maand hard. En van hen liep bijna de helft minstens één keer per week.

We willen vanaf nu elke maand een loper of loopgroep in de schijnwerpers zetten. Ken je iemand of een runningcrew die op onze site hoort? Mail ons dan via petra@keep-on-running.nl.

Running Rebels Rotterdam

aantal leden: 38 and counting..

opgericht: 10 april 2015

leden komen uit: Rotterdam

De Running Rebels zijn elk weekend wel ergens in het land – of daarbuiten – actief, en elke twee maanden hebben ze een Rebel Special. Hun doel: ‘Doing the things we love.. The Rebel way!’

Ze zijn trots op hun Running Rebel familie!

Een greep uit hun activiteitenkalender:

  • a crossover & meet up met Running blind
  • de Movember Challenge (een challenge met meerdere lagen: Wie loopt er elke dag van november en wie heeft de mooiste Mo (snor) )
  • 12-12-12-12 (‘Let’s make the world a better place’ zijn toch heerlijke woorden… so let’s do it!

12-12-12-12

Op 12 december loop je de wijde wereld in met een kadootje. Dat kan van alles zijn: een zelfgebakken cake, een mooie tekening, een enkele bloem… wees creatief. Dit aardigheidje geef je aan de eerste de beste onbekende die je tegenkomt. Dat kan een straatkrantverkoper zijn, een snelle zakenman, een hangjongere, een hoogbejaarde dame, een moeder met een schare kinderen… Iedereen komt in aanmerking. Als je wilt, kun je er een briefje bij doen waarop je in je eigen woorden uitlegt wat 12-12/12:12 is. Geef om precies 12:12 uur je kadootje, en geniet. Hieraan mag iedereen meedoen!!

Check www.12121212.nl


  • Prebruggenloopparty
  • BeachBBQRun
  • Up&Down@Barendrecht
  • MudFunRaces en veel meer gekkigheid.

Hoe kun je deel uitmaken van de Rebels? Dit is helaas alleen op uitnodiging! Check hier hun Facebookpagina.