Geplaatst op 22 augustus 2018

De Hardloop scheurkalender 2019!

Toegegeven, de zomer is nog maar net voorbij en dan al vooruitlopen op 2019? Inderdaad, we houden de vaart er lekker in, zodat je nú al kunt uitzien naar een nieuw loopjaar boordevol sportieve uitdagingen!

De Hardloopscheurkalender 2019 bezorgt je een dagelijkse portie inspiratie voor een gezonde leefstijl. Het ultieme eindejaarscadeau voor elke loper − beginner, doorloper of ultraloper − in de (loop)schoen of onder de boom.

De scheurkalender waar iedereen mee wegloopt!

Een greep uit de onderwerpen: de leukste lopen in binnen- en buitenland − motivatietips − gezonde recepten − mindful running − sportrusten − legendarische prestaties − hardlopen in films − lopen voor goede doelen − runningsongs − tips van de runcoach – pilates voor hardlopers − training en verzorging − blessuretijd − de runnoscoop én… de Doorloper Puzzel Prijsvraag 2019.

De Hardloopscheurkalender 2019 is verkrijgbaar in de boek- en tijdschriftenhandel en bij deelnemende hardloopspeciaalzaken. De prijs is € 14,99.

Online bij ons bestellen?

Dat kan! Ga direct naar onze webshop, vul je gegevens in en betaal met iDEAL.

Prijs per stuk € 14,99 (incl. 21% BTW, excl. bijdrage in verzendkosten 50/50) | Vanaf 11 exemplaren krijg je korting. Als je meer dan 50 exemplaren wil bestellen, stuur dan een e-mail naar kalender@keep-on-running.nl. We stellen dan een maatwerkofferte op.

Hardloopscheurkalender 2019 | Keep-on-Running! B.V. | EAN/ISBN 978-90-813115-3-3 | Levering zolang de voorraad strekt.