Ren de Dag van Bart | Thuiseditie

Hou je van hardlopen? Doe dan ook mee aan de Dag van Bart op zaterdag 5 juni a.s., en draag zo bij aan de genezing van nierziekten. Iedereen kan meedoen aan deze ludieke sponsorrun in de geest van Bart de Graaff, want de route en afstand kies je zelf.

’s Ochtends bellen wij je wakker en zorgen we voor een gezamenlijk start via een liveverbinding. Ook krijg je een startpakket, een playlist met muziek en ‘Bart grappen’ voor onderweg. Zo wordt hardlopen nog leuker. Ren je mee? We starten om 08.00u.

Coronaproof sponsorrun

We organiseren dit jaar een coronaproof thuiseditie: iedereen rent zijn eigen route vanuit een zelfgekozen plek. Natuurlijk kun je ook als team meedoen. Of je echt als team kunt samenlopen, hangt af van de dan geldende coronamaatregelen.

Schrijf je vandaag nog in

Deelname bedraagt € 15 per persoon. Je kunt je als deelnemer laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. Hoe meer impact we samen voor nierpatiënten kunnen maken, hoe beter. Samen rennen we om nierpatiënten hun leven terug te geven. Ren jij ook mee?  Ga snel naar de website.