Ren de Nacht van Bart

Op zaterdag 6 juli a.s. vindt de eerste editie van de Nacht van Bart plaats vanaf het Media Park in Hilversum. De Nacht van Bart wordt een zeer bijzondere en rebelse sponsorrun: je loopt door tv-studio’s, over het Media Park en langs plekken die belangrijk waren voor Bart de Graaff. Je kunt mee doen aan een 10,5KM of een 21,1KM waarbij je onderweg van alles meemaakt. Door mee te doen draag je ook nog eens bij aan de genezing van nierziekten door middel van jouw sponsorinkomsten.

Zin in een rebelse run?

Bart de Graaff hield iedereen ’s nachts wakker. Nu is het jouw beurt om Nederland wakker te schudden om de impact van nierziekten zichtbaar te maken door mee te doen! Onderweg kom je de teringtubbies tegen en ren je door een blacklight street. Ook staan er DJ’s langs de route en sluiten we de avond af met een uniek eindfeest met een bekende artiest.

Steun de Nierstichting en de Bart de Graaff Foundation

Door mee te rennen met de Nacht van Bart draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek om nierziekten te genezen. Het inschrijfgeld betaal jezelf, vervolgens ga je aan de slag met sponsorwerven en haal je minimaal 150 euro sponsorgeld op in je omgeving. De Nierstichting en de Bart de Graaff Foundation, samen halen we geld op om nierziekten te genezen!

Schrijf je hier in!