Ren Tegen Kanker Kwf

Ren tegen kanker: zet je in voor kankeronderzoek

Met Ren tegen kanker van KWF Kankerbestrijding ren je voor het leven en tegen kanker. In Nederland krijgt 1 op de 3 mensen de diagnose kanker. Dat betekent elke 5 minuten een diagnose. De tijd waarin je ongeveer 1 kilometer loopt… Kom in actie en maak een vuist tegen kanker. 

Persoonlijke sponsorpagina

Doe mee met Ren tegen kanker en laat je prestatie sponsoren voor kankeronderzoek. Heb je al een startbewijs voor een run geregeld? Maak dan op de speciale actiewebsite jouw persoonlijke sponsorpagina.
Je kan ook meedoen aan bijvoorbeeld de Dam tot Damloop, Mudmasters Biddinghuizen, Amsterdam Marathon of Marathon Eindhoven. Dan verzorgt KWF jouw inschrijving en startnummer. Je kan meedoen aan de speciaal georganiseerde trainingen en KWF komt je aanmoedigen. Kijk welke afstanden er beschikbaar zijn en haal minimaal € 250 sponsorgeld op.

De impact van kankeronderzoek

Met jouw inzet draag je bij aan meer wetenschappelijk onderzoek. Hierdoor neemt de kennis over kanker steeds verder toe. Inmiddels is beter bekend hoe kanker ontstaat en zich gedraagt. Hierdoor kan kanker eerder, sneller en beter worden opgespoord en zijn behandelingen effectiever, gerichter en veiliger. De kwaliteit van leven voor (ex-)patiënten is sterk verbeterd en meer mensen overleven kanker. In 1949 was de vijfjaarsoverleving van kanker nog 25%, inmiddels is deze gestegen naar 64%. 

Je eigen actiepagina maken? Check rentegenkanker.nl