Rotterdam Sightrunning Tours

Leuk: Rotterdam Sightrunning Tours

Rotterdam Sight Running Tours wordt ‘gerund’ door echte Rotterdamse hardlopers die ieder van hen meerdere nationale en internationale (ultra)marathons hebben afgerond, waaronder natuurlijk de marathon van Rotterdam. Hardlopend de stad Rotterdam ontdekken is hét motto van de Rotterdam Sightrunning Tours.

Urban tours

Er is keuze uit verschillende ‘urban’ tours, zoals een rondje ‘Rotterdam tijdens en na de 2e Wereld Oorlog’, een bruggenrondje of een rondje waarbij je verschillende interessante Rotterdamse hotspots passeert. Ook kun je contact opnemen voor speciale ‘custom’- tours. Een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, voor elke gelegenheid is een Sightrunning Tour te organiseren.

Het combineren van de liefde voor het lopen met de liefde voor de bruisende stad Rotterdam, zal Rotterdam Sight Running Tours zorgen voor een unieke ervaring.  Het maakt niet uit of je het Sightrunning tour, Running Tour, city tour, jogging tour of urban noemt, de initaitiefnemers willen je gewoon de mooie stad Rotterdam  hardlopend laten zien.

Startpunt is het Marathonmonument op het Willemsplein (Willemsplein 77 Rotterdam).

Tickets kosten 15 euro voor een standaard running Tour. Met de RotterdamPas krijg je 25% korting. De kosten voor een individuele Tour of business Tour zijn variabel. Kijk voor de prijzen op de website.