wendy van dijk make-a-wish

Run to the Moon and Back

Wendy van Dijk lanceert samen met Make-A-Wish een uniek doel: binnen één maand tijd met z’n allen naar de maan rennen en weer terug met de app Run to the Moon and Back. Het grote doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor ernstig zieke kinderen, waarvoor Make-A-Wish wensen vervult.

Wendy van Dijk begon haar platform ‘Een zoektocht naar geluk’ eind 2014. Deze focust zich meer en meer op gezond leven en een mooiere wereld. Nu staat zij met haar team voor de ultieme uitdaging. Maar liefst 768.800 kilometer hardlopend afleggen in één enkele maand onder de noemer Run to the Moon and Back. Wendy hoopt heel Nederland in beweging te krijgen, om vanaf de volle maan op 25 september 2018 tot de volle maan op 24 oktober 2018 mee te lopen voor het goede doel. Alle kilometers kunnen worden gesponsord. De opbrengst van de gelopen kilometers worden gedoneerd aan Make-A-Wish, waar Wendy ambassadrice van is.

Het doel van de campagne is om heel Nederland lekker gezond in beweging te krijgen en om de ultieme uitdaging te laten slagen

Run to the Moon and Back?
Iedereen kan zijn gelopen kilometers bijdragen, om gezamenlijk tot het einddoel, de 768.800 kilometers, te komen. Het prettige van Run to the Moon and Back is dat iedereen – tussen de twee volle manen – op zelf gekozen momenten kan deelnemen, op elke plaats waar hij of zij zelf het liefst loopt. Via de Run to the Moon and Back applicatie worden alle afgelegde (en daarmee gedoneerde) kilometers bijgehouden. Tijdens de hardloopperiode zal de gezamenlijke tussenstand via de app en via www.runtothemoonanback.nl worden getoond. Ook is via de app de individuele score van de deelnemer te zien. De app is te downloaden via de App Store of Google Play.

Make-A-Wish 
Het doel van de campagne is om heel Nederland lekker gezond in beweging te krijgen en om de ultieme uitdaging te laten slagen,” aldus Wendy van Dijk. Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms levensbedreigende ziekte heeft. Grote kans dat daar een  kind uit jouw directe omgeving bij zit. De zoon van je buren, een klasgenoot van een vriendje. Deze kinderen hebben ook dromen en wensen en via de Wish Maps van Make-A-Wish is te vinden. “Ik ben erg trots op het feit dat ik samen met Make-A-Wish  zo veel mogelijk zieke kinderen weer even blij kan maken. Via de Wish Maps van Make-A-Wish, die ook te vinden is in de Run tothe Moon-app, is te zien voor welke kinderen mensen iets kunt betekenen en waar de kinderen wonen. Zo blijkt dat iedereen wel een kind in haar omgeving heeft voor wie je samen met alle anderen naar de maan en weer terug kunt lopen.”