Running Holland organiseert KWF Amsterdamse Heuvelloop

RunningHolland_logo_liggendHardloopclub Running Holland organiseert de KWF Amsterdamse Heuvelloop. Op zaterdag 19 december vindt de vierde editie van de KWF Amsterdamse Heuvelloop plaats!

Deelnemers beklimmen tijdens de Heuvelloop de beroemde en beruchte heuvel in het Amsterdamse Bos, voor KWF Kankerbestrijding (5 km of 10 km). Zelfs voor de kleintjes is er een speciaal parcours van 1,9 km of 2,4 km. Aan elke deelnemer wordt bij het inschrijven een donatie gevraagd voor KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten, dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. Samen, jong en oud, de heuvel trotseren voor KWF zodat wij gezamenlijk een bijdrage hieraan kunnen leveren, dat is het doel van deze loop. Juist in de decembermaand wil Hardloopclub Running Holland aandacht besteden aan een goed doel.

KWF Kankerbestrijding
Trotseer jij samen met alle deelnemers de heuvel om KWF Kankerbestrijding te helpen in het realiseren van hun doel? Schrijf je dan nu in via www.inschrijven.nl (zoek in de lijst naar za. 19-12-2015: KWF Amsterdamse Heuvelloop).

Voor meer informatie bezoek de website: www.amsterdamseheuvelloop.nl.