RUNNINGCREW VAN DE MAAND: MOM IN BALANCE

Wij van Keep-on-running.nl zijn natuurlijk erg benieuwd naar de lopers in ons land. Dat er veel hardlopers zijn, is bekend. Wie dat zijn, iets minder. We willen elke maand een loper of loopgroep in de schijnwerpers zetten. Ken je iemand of een runningcrew die op onze site hoort? Stuur ons even een mailtje: petra@keep-on-running.nl!

 

De crew van de maand is de groep van Mom in Balance

mib-logo-rgb-felroze

Mom in Balance is in 2006 opgericht en ze tellen nu 200 trainers en meer dan 5.000 deelnemers. Ze hebben landelijke dekking, en zijn daardoor in de meeste plaatsen in Nederland vertegenwoordigt. Ze zijn in Nederland begonnen in het Amsterdamse Vondelpark. Het hoofdkantoor zit in Haarlem.

De vrouwen die met Mom in Balance sporten zijn of zwanger, of hebben al kinderen. Ze zijn sportief, energiek en ambitieus.

foto-leuk14458751606

Juiste keuzes om volop te genieten van het moederschap

De missie van Mom in Balance is zoveel mogelijk (aanstaande)moeders zich sterk en energiek te laten voelen, de juiste keuzes te laten maken om volop te genieten van het moederschap in combinatie met het behouden van hun persoonlijke ambities en doelen.

Centraal in de aanpak staat het inspireren van vrouwen. Met het sportprogramma voelen de moeders zich fysiek sterker , wat ze veel energie zal opleveren en een positieve mindset, die ze heel goed kunt gebruiken in de eerste jaren van het moederschap.

Naast hun sportprogramma verzorgen ze ook looptrainingen en doen ze met teams aan bijna alle loopjes/ marathons van Nederland mee! Zo zijn ze op 3 april met diverse teams aanwezig op de Rokjesdagloop, de Amsterdam Ladiesrun.

Wil je meer weten over Mom in Balance?

Check hun website, Facebook of instagram.