Santa Run

Verkleedpartijtjes in hardloopland

Die kriebeltrui die je van je oma kreeg met kerst, die hele lelijke… Heb je die nog liggen? Gooi hem vooral niet weg, want ook dit jaar kun je die gebruiken tijdens de Ugly Sweater Run op 15 december in het Vondelpark.

SantaRun

Maar mocht alleen een kriebelige trui je niet genoeg zijn, misschien vind je het dan leuker om er ook een prikbaard bij aan te doen? Want ook de SantaRuns worden overal in het land georganiseerd, zoals bijvoorbeeld die in Haarlem. Op vrijdag 14 december 2018 vindt namelijk al weer de vijfde editie van de SantaRun Haarlem plaats. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen het 3 of 6 kilometer lange (of korte) parcours af en zamelen hierbij geld in voor drie goede doelen met als thema “Kinderen”. 

De Rotary Club organiseert dit jaar in 55 verschillende plaatsen de Rotary SantaRun. Je vindt jouw stad hier terug!

Vleermuizen Kerstloop

In Rotterdam mag je alles aantrekken wat je wilt tijdens de Vleermuizen Kerstloop op zondag 16 december. Het parcours start bij XerxesDZB,  langs de Vleermuizengrot, door de natuur van Zevenkamp naar de Boulevard van Nesselande en weer terug. Je kunt kiezen tussen 5 en 10 km.

Doe je mee met zo’n run? Deel je foto op onze tijdlijn op Facebook of tag ons in je Instagram-post @deleukstelopen