Sky Radio lanceert The Color Run Edition

Sky Radio ontwikkelde een unieke online hardloop-playlist voor deelnemers van Sky Radio presents The Color Run™. Tot aan de 5 km-durende funrun op zondag 11 september wordt de playlist Sky Radio Running Hits Starter omgedoopt tot The Color Run Edition.

Het non-stop muziekstation stimuleert renners met speciaal geselecteerde hardloopmuziek tijdens hun training voor het hardloopevent. De hits zijn op een toegankelijk tempo gemixt voor een optimaal niveau in aanloop naar de run. Sky Radio Running Hits Starter – The Color Run Edition is te beluisteren als stream via skyradio.nl, de Sky Radio app en als podcast.

Sky Radio presents The Color Run™
Op 11 september vindt Sky Radio presents The Color Run™ plaats op het strand aan de Haarrijnseplas in Utrecht. Tijdens deze vrolijkste loop van Nederland worden de hardlopers na iedere kilometer beklad met diverse kleuren poeder. Sky Radio verzorgt de muziek bij de start en finish en moedigt de renners aan in een speciale Cheering Zone, waar zij worden ondergedompeld in Sky Radio-blauw.

Running Hits-playlists
In totaal biedt Sky Radio vier online hardloop-playlists, gericht op verschillende niveaus: Sky Radio Running Hits Starter, -Gevorderd, -Expert en -Stretch & Relax. Uiteenlopende songs, op tempo en BPM gemixt, lopen perfect in elkaar door voor de beste hardlooptraining. Iedere maand volgt een nieuwe release met nieuwe muziek.

Ga voor meer informatie naar skyradio.nl.