Hardloopscheurkalender 2019
Geplaatst op 22 oktober 2018

Sportief eindejaarscadeau

  • Welke hardloper werd geëerd met zijn naam op een vuilniswagen?
  • Wie wordt ook wel Mister Hengelo genoemd?
  • Waar moet je zijn voor de Asselronde?

De antwoorden op deze vragen en nog veel meer wetenswaardigheden vind je in de Hardloopscheurkalender 2019, die nu in de winkel ligt. Het ideale eindejaarscadeau voor elke hardloper die nú al uitziet naar een nieuw jaar boordevol sportieve uitdagingen.

Gezonde leefstijl

De Hardloopscheurkalender 2019 bezorgt je een dagelijkse portie inspiratie voor een gezonde leefstijl. Het ultieme, sportief eindejaarscadeau voor elke loper − beginner, doorloper of ultraloper − in de (loop)schoen of onder de boom.

De scheurkalender waar iedereen mee wegloopt!

Een greep uit de onderwerpen: de leukste lopen in binnen- en buitenland − motivatietips − gezonde recepten − mindful running − sportrusten − legendarische prestaties − hardlopen in films − lopen voor goede doelen − runningsongs − tips van de runcoach – pilates voor hardlopers − training en verzorging − blessuretijd − de runnoscoop én… de Doorloper Puzzel Prijsvraag 2019.

Ren naar de winkel…

De Hardloopscheurkalender 2019 is verkrijgbaar in de boek- en tijdschriftenhandel en bij deelnemende hardloopspeciaalzaken. De prijs is € 14,99.

… of bestel online bij ons

Ga direct naar onze webshop, vul je gegevens in en betaal met iDEAL. Prijs per stuk € 14,99 (incl. 21% BTW, excl. bijdrage in de verzendkosten) | Vanaf 11 exemplaren krijg je korting.

Zakelijk inkopen?

Inkopen voor je loopgroep of bedrijf? Als je meer dan 15 exemplaren wilt bestellen, stuur dan een e-mail naar kalender@keep-on-running.nl. We sturen dan per omgaande een scherpe maatwerkofferte! Tegen kleine meerprijs kun je de kalender zelfs laten personaliseren met een bedrukte wikkel.

Hardloopscheurkalender 2019 | Keep-on-Running! B.V. | EAN/ISBN 978-90-813115-3-3 | Levering zolang de voorraad strekt.