hardloopscheurkalender 2019

Hardloopscheurkalender 2019: dagelijkse opsteker

  • Welke hardloper werd geëerd met zijn naam op een vuilniswagen?
  • Wie wordt ook wel Mister Hengelo genoemd?
  • Waar moet je zijn voor de Asselronde?

De antwoorden op deze vragen en nog veel meer vind je in de Hardloopscheurkalender 2019. De dagelijkse opsteker voor elke hardloper die genoeg heeft van de bank en in 2019 vliegend uit de startblokken wil.

Gezonde leefstijl

De Hardloopscheurkalender 2019 bezorgt je een dagelijkse portie inspiratie voor een gezonde leefstijl. Leuk voor elke loper − beginner, doorloper of ultraloper − om onder de boom aan te treffen!

De scheurkalender waar iedereen mee wegloopt!

Een greep uit de onderwerpen: de leukste lopen in binnen- en buitenland − motivatietips − gezonde recepten − mindful running − sportrusten − legendarische prestaties − hardlopen in films − lopen voor goede doelen − runningsongs − tips van de runcoach – pilates voor hardlopers − training en verzorging − blessuretijd −  én… de Keep-on-Running! Doorloper Puzzel Prijsvraag 2019.

Ren naar de winkel…

De Hardloopscheurkalender 2019 is verkrijgbaar in de boek- en tijdschriftenhandel en bij deelnemende hardloopspeciaalzaken. De prijs is € 14,99.

… of bestel online bij ons

Ga direct naar onze webshop, vul je gegevens in en betaal met iDEAL. Prijs per stuk € 14,99 (incl. 21% BTW, excl. bijdrage in de verzendkosten) | Vanaf 11 exemplaren krijg je korting.

Inkopen voor loopgroep, vrijwilligers of bedrijf?

Inkopen voor je loopgroep, de vrijwilligers of je bedrijf? Vanaf 11 exemplaren geldt al staffelkorting. Tegen kleine meerprijs kun je de kalender zelfs laten personaliseren met een bedrukte wikkel (met logo en/of tekstje). Zie onderstaand voorbeeld. Stuur een e-mail naar paul@keep-on-running.nl, met het gewenste aantal. We sturen dan per omgaande een scherpe offerte.

Hardloopscheurkalender 2019 | Keep-on-Running! B.V. | EAN/ISBN 978-90-813115-3-3 | Levering zolang de voorraad strekt.