Sportieve uitstap: de Henschotermeer Games

Het is zomer, de teugels mogen even wat losser. Toch wil je niet helemaal stilvallen, de najaarslopen zitten immers al in je achterhoofd, maar nog niet in je benen. Met de Henschotermeer Games combineer je een midweeks dagje uit in de natuur met een sportieve activiteit in de vooravond. Leuk voor de hele familie!

Drietrapsevent

De Henschotermeer Games is een jaarlijks drietrapsevent, met twee zomeredities (op woensdag 17 juli en woensdag 28 augustus) en een wintereditie (begin februari). Wat het zomerevenement bijzonder maakt, is dat je eens kunt uitproberen of een combinatieduursport (hardlopen en zwemmen) bij je past.

Hardlopen

Voor de ‘pure’ hardlopers is er een 15 km estafette in duo’s. Elk teamlid loopt 3 x 2,5 km om het Henschotermeer. De 1.500 meter loop staat open voor baanatleten die zin hebben in een stevige training, starters en natuurlijk de kinderen!

Eerst lekker luieren, dan sportief eindigen!

Run-Swim-Run

Voor de overige sportievelingen en (aankomend) triatleten is er de Run-Swim-Run van 2,5 km – 500 m – 2,5 km. Probeer het gewoon eens, het is superleuk om te doen en in deze prachtige omgeving haal je écht een nieuwe ervaring binnen!

De Henschotermeer Games worden georganiseerd door WE-link Sport Events. De inschrijving voor de zomeredities is open, dus trommel familie en/of vrienden/vriendinnen bijeen en doe mee!