Start jij op de Two Oceans 2020?

De herfst kondigt zich aan. Sommigen zijn hard in training voor hun najaarsmarathon, anderen dromen alvast over hun loopdoelen in 2020. Waar sta jij?

Euforische loopervaring

Op 11 april staan wij weer aan de start van de Two Oceans ultramarathon in Kaapstad. Doe jij met ons mee? Naast een 100% garantie op een onvergetelijke reis en een euforische loopervaring, bieden wij ook een gegarandeerd startbewijs. Je hebt dus geen stress zodra de inschrijving start op 13 november a.s.

Blue Number

Leslie Pangemanan, de oprichter van Run4Schools, is de enige Nederlander die de ultra al 15 keer heeft gelopen en hoort daarom bij de magische Blue Number club. Meer dan 350 lopers zijn de afgelopen jaren met ons mee geweest en succesvol door ons begeleid naar de finish. We weten als geen ander wat er voor komt kijken om jou goed voor te bereiden op deze prachtige uitdaging én ervaring!

Je kunt op verschillende manieren met ons meelopen. Wil je graag alles zelf regelen qua verblijf en reis of wil je alle zorg uit handen worden genomen. Alles kan!

Voor meer informatie over de verschillende arrangementen of om je aan te melden voor Team Run4Schools 2020, mail naar info@run4schools.nl.

We gaan graag met jou deze uitdaging aan!