Sky Radio presents The Color Run

Sky Radio presents The Color Run™ 2016. Op 11 september vindt dé funrun van Nederland plaats waar hardlopers worden ondergedompeld met kleurpoeder. Sky Radio is dit jaar partner van het sportieve event dat 5 jaar bestaat en groots wordt gevierd met een eenmalige tropische editie op het strand aan de Haarrijnseplas in Utrecht. Bij de start en finish verzorgt het non-stop radiostation de muziek om deelnemers optimaal in de stemming te brengen. Tijdens de 5 km loop is er een speciale Sky Radio Cheering Zone, waar de runners worden beklad in Sky Radio-groen.

Tijmen Bos, algemeen directeur Sky Radio Group: ”Menig hardloper kijkt uit naar dit jaarlijkse, kleurrijke hardloopevent dat voor velen inmiddels een begrip is geworden. Dit jaar wordt alweer het vijfjarig jubileum gevierd van de populaire run en we zijn ontzettend trots dat wij als hardloopzender van Nederland hier deel van uitmaken.”

Sky Radio presents The Color Run
Deelnemers van het hardloopevent starten in het wit en na iedere kilometer worden zij ondergedompeld in diverse kleuren. Het evenement brengt hardlopen en entertainment samen, waarbij het voornamelijk om een unieke ervaring en plezier draait. De run is geschikt voor jong en oud waarbij iedereen als winnaar over de finish komt.

De team-tickets gaan als eerste in de verkoop en zijn vanaf zondag 1 mei om 10.00 uur verkrijgbaar via  thecolorrun.co.nl.

Sky Radio Running Hits
Al jaren is Sky Radio verbonden aan de sport hardlopen, waardoor het dé hardloopzender is van Nederland. Het non-stop muziekstation is mediapartner van diverse grote hardloopevents, zoals de EK Atletiek, Rokjesdagloop, Marathon Rotterdam, de Dam tot Damloop en de Zevenheuvelenloop. Één van Sky Radio’s online radiostations is Running Hits, met de beste up-tempo hits speciaal voor tijdens het hardlopen. Uiteenlopende songs van populaire artiesten als Katy Perry, Avicii en Coldplay motiveren de renners om alles te geven tijdens het beoefenen van hun favoriete sport.

Ga voor meer informatie naar skyradio.nl.