Hardloopscheurkalender 2019!

De Hardloopscheurkalender 2019!

Mooi nieuws! Afgelopen week rolde de Hardloopscheurkalender 2019 van Keep-on-Running.nl van de persen bij Drukkerij Wilco in Zutphen. We mochten een kijkje komen nemen bij het brocheren, het proces waarbij de katernen in de cover worden gelijmd en de kalender op het juiste formaat wordt gesneden. Onderaan dit bericht kun je dit indrukwekkende proces van nabij bekijken.

De Hardloopscheurkalender bezorgt je een dagelijkse portie inspiratie voor een gezonde leefstijl: het perfecte eindejaarscadeau voor elke loper: beginner, doorloper of ultraloper!

De scheurkalender waar iedereen mee wegloopt!

Een greep uit de onderwerpen: de leukste lopen in binnen- en buitenland − motivatietips − gezonde recepten − mindful running − sportrusten − legendarische prestaties − hardlopen in films − lopen voor goede doelen − runningsongs − tips van de runcoach –  pilates voor hardlopers − training en verzorging − blessuretijd − de runnoscoop en… de Keep-on-Running Doorloper Prijsvraag 2019.

Vanaf begin september verkrijgbaar via de boek- en tijdschriftenhandel en bij sommige hardloopspeciaalzaken.

Direct bij ons bestellen?

Dat kan nu al! Stuur een e-mail naar kalender@keep-on-running.nl met je naam en adresgegevens en het aantal gewenste kalenders. Loopgroepen: bij inkoop vanaf 11 exemplaren geldt al staffelkorting, vraag ernaar! We sturen je de betaalgegevens door en verzenden de kalender(s) na verschijnen.

EAN/ISBN 978-90-813115-3-3 | Prijs € 14,99 (incl. 21% BTW, excl. bijdrage in verzendkosten)

En voor de liefhebbers van onvervalst drukwerk hieronder enkele filmpjes: