Blindrun

Vertrouw elkaar in The Blind Run

In de prachtige bossen van Doorn vindt zaterdag 7 oktober a.s. de derde editie van The Blind Run plaats. The Blind Run is een bijzondere duo-hardloopwedstrijd waar de ene loper geblinddoekt is en de ander kan zien. En dat zorgt voor een bijzondere combinatie van hardlopen en je partner ‘blind’ vertrouwen.

Op het speciaal aangelegde parkoers met gezellige kraampjes in de beroemde moestuin van Bartiméus Sonneheerdt, worden ook dit jaar weer Bekende Nederlanders, topsporters en recreatielopers verwacht. Eén ronde is 1.000 meter lang, dus jong (vanaf 8 jaar) en oud kunnen meedoen.

The Blind Run is een initiatief van Vereniging Bartiméus Sonneheerdt, dat zich ten doel stelt om blinde en slechtziende kinderen zo volwaardig mogelijk te laten meedraaien in onze maatschappij. Alle opbrengsten van de dag gaan naar deze kwetsbare groep!

Meld je aan via https://theblindrun.nl

Over Vereniging Bartiméus Sonneheerdt

Al ruim 100 jaar maakt Vereniging Bartiméus Sonneheerdt zich sterk om met innovatieve projecten mensen die blind of slechtziend zijn, jong en oud, zo volwaardig mogelijk te laten deelnemen aan de maatschappij. Projecten die de zelfredzaamheid en participatie verbeteren en zorgen voor meer onderlinge verbinding tussen ziende en niet-ziende mensen.

Vereniging Bartiméus Sonneheerdt – Utrechtseweg 82a – Postbus 999 – 3700 AZ Zeist  (030) 693 50 50 – Meer informatie: www.steunbartimeus.n