Geplaatst op 3 juli 2018

Verwacht: de Hardloopscheurkalender 2019!

Hij is terug! De Hardloopscheurkalender 2019 van Keep-on-Running.nl! Een jaar lang inspirerende, verrassende en uitdagende informatie rond de hardloopsport. Met als rode draad: een sportieve en gezonde leefstijl waar je blij van wordt. Het gedroomde eindejaarscadeau voor elke loper: beginner, doorloper of ultraloper!

De scheurkalender waar iedereen mee wegloopt!

We houden het tempo er online al lekker in, maar nu dus ook weer offline, met de Hardloopscheurkalender 2019. Een greep uit de onderwerpen: de leukste lopen in binnen- en buitenland − motivatietips − gezonde recepten − mindful running − sportrusten − legendarische prestaties − hardlopen in films − lopen voor goede doelen − runningsongs − tips van de runcoach –  pilates voor hardlopers − training en verzorging − blessuretijd − de runnoscoop en… de Keep-on-Running Doorloper Prijsvraag 2019.

De Hardloopscheurkalender 2019 is vanaf begin september verkrijgbaar via de boek- en tijdschriftenhandel en bij sommige hardloopspeciaalzaken.

Direct bij ons bestellen?

Dat kan uiteraard ook. Stuur een e-mail naar redactie@keep-on-running.nl met je naam en adresgegevens en het aantal gewenste kalenders. Bij inkoop vanaf 25 exemplaren geldt staffelkorting. Vraag ernaar!

EAN/ISBN 978-90-813115-3-3 | Prijs € 14,99 (incl. 21% BTW, excl. bijdrage in verzendkosten)