Geplaatst op 2 november 2018

Waar loop jij in november?

Keep-on-Running.nl/De leukste lopen heeft weer een selectie gemaakt van vijf opvallende, leuke evenementen in november. Je kunt ook een review schrijven en een beoordeling geven!

Brabantse Wal Trail 10 november

Genieten van de natuur, rennen over smalle paadjes, heuveltjes op en af. En onderweg gezellig een praatje maken. De Brabantse Wal is een opvallende verhoging in het zuidwesten en het unieke landschap strekt zich uit vanuit Putte aan de Belgische grens tot aan het noordelijk gelegen Halsteren. Stuifduinen, spookachtige bossen, water, polders en heide. Helaas kun je niet meer inschrijven op de 15, 25, 50, 75 kilometer of de 100 kilometer trailrun.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/de-brabantse-wal-trail/

Olympisch Stadionloop 11 november

Elk jaar organiseert Phanos in samenwerking met UNICEF de Olympisch Stadionloop. Dit jaarlijkse hardloopevenement bestaat uit drie afstanden: 1 km, 5 km en 10 km. De 1 km-afstand is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, eventueel vergezeld door hun ouders. De 5 km is eveneens het strijdtoneel van de onderwijsloop. Bij de 10 km kan je kiezen uit meer mogelijkheden: lopen als recreant, deelnemen met collega’s aan de bedrijvenloop of inschrijven voor de individuele wedstrijdloop..

https://keep-on-running.nl/loopkalender/olympisch-stadionloop-voor-unicef/

Kralingen by night 16 november

De FOOX Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Met een 1KM Family Run, 1902M Run, 5KM Run én een 10KM Run is er voor iedereen iets! Loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. Finish vervolgens op de middenstip! Daarbij wordt er gezorgd voor een feestelijke verlichting. Kralingen by Night!

https://keep-on-running.nl/loopkalender/stadium-funrun-excelsior/

Movember Run Amsterdam 24 movember

You are wanted alive om 5 km te rennen om daarmee geld in te zamelen voor Movember – een wereldwijde organisatie die zich inzet voor prostaat- en teelbalkankeronderzoek en die aandacht vraagt voor het hoge aantal zelfdodingen onder mannen. Het thema dit jaar is ‘Wild, Wild West’. Je raadt het al: verkleed je als cowboy of cowgirl, trek je snelle cowboy boots aan, en vol in galop voor dit ‘mannelijke’ goede doel, man of vrouw, met of zonder (plak)snor!

https://keep-on-running.nl/loopkalender/movemberrun-amsterdam-2/

Arnhemse Trappenloop 25 november

Zoek je het een keer hogerop? Bijvoorbeeld een kilometer aan hoogtemeters? Je Strava kan het vast niet bijhouden! Regardz WTC Arnhem en Social Mile de WTCArnhem Trappenloop. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis Arnhem.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/arnhemse-trappenloop/

Geef een cijfer aan jouw favoriete loop!

Op De leukste lopen.nl vind je niet alleen een overzicht van de leukste lopen, je kunt ook een cijfer geven!