Marathon de Nantes

Waar loop jij in oktober?

Elke maand maakt Keep-on-Running.nl/De leukste lopen een selectie van vijf opvallende, leuke evenementen.  Je kunt ook een review schrijven en een beoordeling geven. Veel loopplezier in oktober!

Kustmarathon Zeeland – weekend 5-6-7 oktober

De Zeeuwse Kustmarathon staat bekend als de zwaarste marathon van Nederland, maar het is vooral ook het grootste sportevenement van Zeeland. Op vrijdag de Ladiesrun en de Light Kustrun, op zaterdag de MTB Toertocht, de Minimarathon en de Kustmarathon, op zondag de Wandelmarathon.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/kustmarathon-zeeland/

Marathon Eindhoven –  weekend 13-14 oktober

Al tientallen jaren is de Marathon Eindhoven een feest voor, door en van de stad. Afstanden voor jong en oud brengen de lopers langs alle highlights van de stad. De sfeervolle finish op de Vestdijk zul je niet snel vergeten.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/marathon-eindhoven/

4 Mijl van Groningen zondag 14 oktober

Dit grootste hardloopevenement van Groningen is een waar volksfeest voor de stad Groningen en ver daarbuiten. 21.000 deelnemers leggen de 6,437 km van Haren naar Groningen af. De charme van het evenement is de mix van de absolute wedstrijdtop en een bedrijven-, recreanten- en jeugdloop met ongeveer 90.000 toeschouwers.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/4-mijl-van-groningen/

TCS Amsterdam Marathon – zondag 21 oktober

Deze stadsmarathon is sinds 25 september gekwalificeerd voor de Abbott WMM Wanda Age Group World Wereldranglijsten. Met jouw twee beste marathonraces in 1 jaar kun je punten scoren en bij een échte toptijd kans maken op deelname aan de World Championships in 2020 bij de Virgin Money London Marathon. Ben je niet zo heel snel, maar wil je je een echte atleet voelen en starten en finishen in het historische Olympisch Stadion? Of rennen door de roemrijke passage onder het Rijksmuseum door? Dan moet je 21 oktober in je agenda blokkeren!

https://keep-on-running.nl/loopkalender/tcs-amsterdam-marathon-3/

Diepe Hel Holterbergloop zondag 28 oktober

Of deze wedstrijd een hel of hemel wordt? Het is in elk geval een hele mooie! We schreven er onlangs al een blog over.

https://keep-on-running.nl/loopkalender/diepe-hel-holterbergloop/

Geef een cijfer aan jouw favoriete loop!

Op De leukste lopen vind je niet alleen de leukste lopen, je kunt jouw favoriete evenement ook waarderen!