Runningshirt

Win jij een Under Armour running shirt?

Het duurt nog even, maar voor je het weet is het zondag 21 oktober: de dag van de TCS Amsterdam Marathon. Atleten, amateurs en fans van over de hele wereld komen voor dit evenement naar onze hoofdstad. Ook dit jaar is Duracell sponsor.

Onuitputtelijke energie

Vandaar dat de running bunny ook nu weer de hoofdrol vertolkt in de TV-spot van het batterijmerk. Hierin neemt het bekende konijn het in een hardloopwedstrijd op tegen een team van konijnen dat ondanks vals te spelen geen schijn van kans maakt tegen de onuitputtelijke energie van de batterijen van Duracell.

Ren als de Duracell Bunny met een running shirt van Under Armour

Samen met Duracell mogen wij vijf Under Armour shirts weggeven. Met zo’n shirt ontketen je de running bunny in jezelf en ren je nóg harder en langer!

Post je foto!

Wil jij kans maken op één van de vijf shirts, post dan een foto van je volgende hardlooprondje op Facebook of Instagram met de hashtag #runningbunny en #keeponrunning. Zorg dat je profiel op openbaar staat, of deel je foto in de comments op onze Facebookpagina. Wij kiezen de vijf gelukkige winnaars die vanzelf bericht krijgen.

Bekijk hier de TV-spot: