Zin in een rondje Westerpark?

Elke derde donderdagavond van de maand: Run&Joy!

Ontspannen hardlopen op een plezierige manier in het Westerpark in Amsterdam. Het kan elke derde donderdagavond van de maand. We lopen in een kalm tempo met een rustige ademhaling. Door lang te kunnen uitademen kun je het lopen ook langer volhouden. Je tempo is afhankelijk van je ademhaling. Bij wijze van spreken kun je er makkelijk bij blijven praten. Door met regelmaat in dit tempo te lopen bouw je juist conditie op omdat je hiermee leert te herstellen.

Run&Joy is gratis en voor niets!

Voor wie?

Voor iedereen die af en toe hardloopt en wil opbouwen. Ook voor mensen die denken niet langer dan een half uur te kunnen rennen. Je loopt voor jezelf met en in een groepje enthousiaste mensen en ontdekt de kracht en energie van het ontspannen samenlopen.

Je zult zien dat jij dit óók kunt! Sluit je aan en loop lekker mee! En vraag ook je vrienden, familie, collega’s en buren mee te doen!

Wanneer, waar en hoe laat?

Datum: elke derde donderdagavond in de maand. Komende avonden:

15 oktober – 19 november – 17 december

Start: Fysiotherapiepraktijk De Gouden Reael, Willemsstraat 45 te Amsterdam om 19.00 uur

Tijd: 19:00 uur

Tot ziens bij Run&Joy!

Sportieve groet, Nico van der Breggen

Meer weten of meteen aanmelden? E-mail of bel Nico van der Breggen, fysiotherapeut en runningtherapeut: E info@nicovanderbreggen.nl, T 06-1054 4223

PS Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je loopt uiteraard voor geheel eigen verantwoording. Zorg komend najaar voor je veiligheid en zichtbaarheid en draag een licht-armband!