Zondag 3 mei kleurt Nederland oranje!

Hardlopen voor KiKa kan altijd en overal! Omdat sportevenementen nu niet doorgaan is er op 3 mei een speciale editie van Run for KiKa: Run for KiKa @ Home.  Al meer dan 1100 hardlopers rennen vanuit huis voor KiKa, in KiKa-oranje!  

Run for KiKa @ Home start zondag 3 mei om 10.30 uur met een livestream op YouTube. Na een een welkomstwoord van Frits Hirschstein, oprichter van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) en een warming-up, kunnen deelnemers vanuit huis van start! 

Samen voor een record aantal KiKa-kilometers

Alleen of met het gezin, 1 of 10 kilometer. Iedereen draagt bij aan de KiKa-kilometerteller. Deelnemers bepalen zelf hun parcours en afstand. Na de live cooling-down op YouTube voeren deelnemers hun kilometers in. 

KiKa-duo Miranda en Wendy

Deelnemers Wendy en Miranda pakken het groots aan!

KiKa-duo en vriendinnen Wendy en Miranda hebben samen al flink wat runs voor KiKa gelopen. Als extra uitdaging lopen zijn van Almelo naar Deventer. In totaal exact de afstand van een hele marathon.

“Zonder publiek of aanmoedigingen wordt dit extra zwaar, maar we doen dit voor KiKa en om fit te blijven voor KiKa running events die er nog aan komen!”

Miranda Rosaro

Respecteer de regels. Houd afstand

De organisatie benadrukt dat deelnemers zich aan de geldende coronamaatregelen moeten houden. Organisator Nikki Wester: “Nederland is massaal aan het hardlopen geslagen tijdens de coronacrisis. Met deze run bieden wij een uitdaging die past binnen de richtlijnen van het RIVM. Doe het veilig, houd je aan de regels, dan rennen we samen zoveel mogelijk KiKa-kilometers.”

Deelname is gratis!

Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl/at-home